Een stukadoor nodig?

Zoekt u iemand voor de afwerking van uw muren en plafonds? Dan bent u bij bezettingswerken Wittockx aan het juiste adres. Ons team heeft een jarenlange ervaring met het aanbrengen van indoor pleisterwerk. Die ervaring laat ons toe om keer op keer een hoogwaardig eindresultaat af te leveren. Dat is niet onbelangrijk, want de kwaliteit van de binnenbepleistering bepaalt in grote mate de uitstraling van uw interieur. Een oneffen pleister wekt al snel frustraties op. Daarvoor hoeft u bij bezettingswerken Wittockx geen schrik te hebben!

Binnenbepleistering voor nieuwbouw en renovaties

Wij voeren regelmatig bezettingswerken in nieuwbouw woningen uit. De hele woning wordt onder handen genomen, van het gelijkvloers tot de zolderkamer. Na een droogperiode zijn uw muren en plafonds meteen klaar om te schilderen.

Ook voor de binnenbepleistering in een bestaande woning kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld een aanbouw geplaatst, de keuken volledig gerenoveerd of simpelweg een muur uitgebroken, dan zorgen wij dat alles netjes wordt bepleisterd.

Mortex bekleding

Mortex is een stijlvolle muurbekleding die lijkt op beton. Eens uitgehard is het materiaal volledig waterdicht. Daarom wordt mortex vaak in een badkamer of douche gebruikt. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende kleuren, van subtiel tot opvallend. Er is dus altijd wel een mortex kleur te vinden die bij de rest van uw interieur past.

korte omschrijving

Onze troeven

Ordelijk werk

Voordat we aan de binnenbepleistering beginnen, worden alle ramen, deuren en andere elementen netjes afgeplakt. Proper werken is voor ons namelijk heel belangrijk.

Topmateriaal

Van het stukadoorsmateriaal tot de grondstoffen: wij kiezen steeds voor het beste materiaal. Enkel zo kunnen we een hoogwaardige afwerking garanderen.

Ervaring

Het bepleisteren van wanden en plafonds is een werkje dat enige kennis van zaken vraagt. Gelukkig heeft ons team meer dan voldoende ervaring in de vingers.

Eerlijke prijzen

Een stukadoor inhuren hoeft geen fortuin te kosten. Bij bezettingswerken Wittockx hanteren we eerlijke, transparante prijzen. Contacteer ons voor een offerte!

Vragen? Graag een offerte?

Contacteer ons via telefoon, email of het contactformulier. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord of een offerte voor uw project.