Gevelbepleistering

Buitenbepleistering is de ideale manier om een oude gevel op te frissen. Dankzij deze crepi krijgt uw bestaande woning een compleet andere uitstraling. Ook mooi meegenomen: gevelbepleistering wordt meestal gecombineerd met isolatie. Deze isolatieplaten zullen dus uw woning energiezuiniger maken. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Natuurlijk is crepi ook de ideale afwerking voor nieuwbouwwoningen. Het wordt veel gebruikt in moderne architectuur, maar ook bij pastorijwoningen of gebouwen in een andere stijl zien we regelmatig een stukje gevelpleister terug.

Crepi in alle soorten

Voor het aanbrengen van crepi gebruiken wij siliconenpleister. Dit materiaal is heel duurzaam, waardoor het vele jaren meegaat. Bovendien is siliconenpleister licht flexibel. Hierdoor is er geen kans op scheuren.

Wist u trouwens dat onze buitenbepleistering verkrijgbaar is in honderden kleuren? De klassieke kleuren zoals wit, grijs en crème zijn uiteraard aanwezig, maar wij hebben ook opvallende tinten als rood en blauw. Dankzij deze grote keuze vindt u gegarandeerd een kleur die bij uw persoonlijke smaak past.

Cementeren

Ook voor cementbepleistering kunt u bij bezettingswerken Wittockx terecht. Bij deze techniek wordt het metselwerk van de buitenmuur voorzien van een dunne laag cement. Hierdoor krijgen de stenen en voegen een egale kleur. U kunt de complete gevel laten cementeren, maar evengoed kiezen voor een decoratieve cementplint of een deuromlijsting.

Wilt u uw gevel cementeren? Neem dan snel contact op en vraag een gratis offerte!

Onze troeven

Nieuwbouw & renovatie

Of u nu een nieuwe woning bouwt of een bestaande renoveert: iedereen kan bij ons terecht voor bepleisteringswerken. Geen enkel project is te groot of te klein.

Kwaliteit

Kwaliteit heeft steeds prioriteit. Daarom kiezen wij enkel voor hoogwaardige materialen. Die komen de levensduur van uw gevelpleister ten goede.

100+ kleuren

Kies uit honderd verschillende kleuren. In ons assortiment zit sowieso een kleur die perfect aansluit bij de architectuur van uw woning.

Isolatie mogelijk

Wilt u de bezettingswerken combineren met een extra laag isolatie? Dat is geen enkel probleem. Wij geven uw oude muren een flinke opknapbeurt en voorzien ze van een isolerend jasje.

Voor en na

← VERGELIJK →
← VERGELIJK →

Vragen? Graag een offerte?

Contacteer ons via telefoon, email of het contactformulier. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord of een offerte voor uw project.