Even kennismaken…

In 2005 zijn we gestart met onze firma, eerst als eenmanszaak maar na enkele jaren zijn we overgeschakeld naar een BVBA. We zijn gespecialiseerd in binnen -en buitenbezetting, gyprocwerken, Mortex, ….

We nemen graag de tijd om met de klant alle mogelijkheden, producten, technieken te overlopen. Dit kan zowel bij u thuis, op de werf of wij nodigen u ook graag uit tot bij ons.  Bekijk zeker even onze realisaties. Hebt u graag een referentie, dit kan zeker, stuur een bericht of geef ons een belletje. We hopen in de toekomst nog vele mooie projecten te mogen realiseren.

  • 10+ jaar ervaring: alle stukadoors van bezettingswerken Wittockx hebben meer dan 10 jaar ervaring in hun vak.
  • Meewerkende zaakvoerder: zaakvoerder Sven Wittockx steekt zelf de handen uit de mouwen om klanten een hoge afwerkingsgraad te garanderen.
  • Eerlijk advies: zijn er betere oplossingen voor uw oorspronkelijke plannen? Dan zeggen we dat in alle eerlijkheid om samen het beste resultaat te bekomen.
  • Gratis en vrijblijvende offerte: een prijs voor bezettingswerken aanvragen gaat snel en eenvoudig – zonder bijkomende verplichtingen.

Ontmoet het team

Ons team bestaat uit 3 mensen, waaronder Dirk, Vittaly en Sven. Een goed team is meer dan enkel collega’s. Omdat we elkaar al jaren kennen, zijn we perfect op elkaar afgestemd.

Vragen? Graag een offerte?

Contacteer ons via telefoon, email of het contactformulier. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord of een offerte voor uw project.